Om Anne Stang Lund

Jeg heter Anne Stang Lund. Jeg er gift og har fire voksne barn og to barnebarn. Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av relasjoner og hvordan vi mennesker virker på hverandre.

Utdannelse og bakgrunn

Jeg har en fireårig utdannelse innen psykoterapi ved Norsk Institutt for Psykosyntese. Jeg er medlem av Norsk Forening For Psykosynteseterapeuter (NFPT), og Norsk Forbund for Psykoterapi (NFP). Siden 2009 har jeg jobbet som individualterapeut.

Jeg har gjennomført et toårig postgraduate-studie i parterapi ved Center of Genderpsychology i London. Arbeidsmetoden jeg fikk opplæring i heter Creative CoupleWork. Klikk her og les mer. Jeg har jobbet som parterapeut siden 2012.

Jeg holder meg jevnlig oppdatert ved faglige samlinger både i Norge og internasjonalt.

Fra tidligere har jeg en universitetsutdanning med hovedvekt på historie og russisk språk.

Av nyere erfaring har jeg sammen med min familie tilbrakt to år i Kenya. Her hadde jeg tett kontakt med et krisesenter for jenter. Erfaringene fra senteret ga meg en innsikt i hvor mye glede og livsmot som kan leve side om side med smerte og dype sår.

Anne Stang Lund
Telefon +47 413 39 335
anne@parterapi.no
Briskebyklinikken, Oscarsgate 46b, 0258 Oslo